Leden van de kerngroep

Even voorstellen. De kerngroep van WerkWiel Wageningen kent sinds de oprichting een wisselende samenstelling. In 2018 zijn dit de vaste leden.

Gudrun Wiesehahn

Gudrun W (2)

In de herfst van 2013 ben ik met veel plezier en enthousiasme begonnen bij het WerkWiel, toen nog De Broekriem. Ik was in die tijd met mijn eigen re-integratietraject bezig, en de deelname aan WerkWiel leek me een goed idee.

Interessante sprekers uitnodigen, hier en daar zelf een thema presenteren dat ik belangrijk vind. Een bijeenkomst als moderator begeleiden. Helpen bij het klaarzetten en opruimen, en de rekening beheren. Dit zijn allemaal dingen die ik nu als kerngroeplid doe.

Ik ben heel trots op wat wij met zijn allen de afgelopen vijf jaar hebben bereikt: een groot netwerk, regelmatige bijeenkomsten, veel deelnemers die baat hebben bij onze activiteiten en die weer aan de slag zijn gegaan, betaald of onbetaald.

Marijke Mesdag

Marijke MesdagIn augustus 2016 kwam ik af op een berichtje in het huis-aan-huisblad over een workshop schaalwandelen. Daar wilde ik graag aan meedoen. Het was een prima ochtend. Een fijne workshop; prettig om in tweetallen aan de slag te gaan met een eigen vraag. Leuk om weer eens anderen te ontmoeten. Voor mij was het een uitnodiging om vaker te komen. Toen de kerngroep uitbreiding nodig had, ben ik daar al vrij direct ingestapt.

Voor mij staat WerkWiel voor ontmoeting, aanmoediging en ondersteuning, inspiratie, ontwikkeling van jezelf en leren met en van elkaar. Graag draag ik daar extra aan bij met het invulling geven van het programma en de organisatie van ochtenden.

Rosalinde van Kralingen

Sinds oktober 2013 ben ik actief voor de Broekriem, een landelijke netwerkorganisatie die mensen aan het werk helpt. In april 2015 werden wij zelfstandig en richtten WerkWiel Wageningen op.

Rosalinde

Met mijn psychologie-achtergrond en sociale betrokkenheid ben ik een luisterend oor en probeer ik waar mogelijk mensen te ondersteunen en te verbinden. Met elkaar sta je zoveel sterker! Gouden tips liggen soms voor je neus, je moet ze alleen wel zien.

Als kerngroeplid krijg ik veel energie van het programma samenstellen en onderwerpen zoeken. Denk aan lachyoga, zelfvertrouwen, netwerkwandelen of creatieve brieven schrijven. Ik nodig gastsprekers uit en geef zelf af en toe een workshop, vaak over een psychologisch onderwerp. Wekelijks verstuur ik de uitnodigingsmail. Ik vind het fijn om deelnemers met een positiever gevoel of handige tips een nieuwe week in te sturen. Want ook zonder werk ben je nog steeds evenveel waard als mens. Wellicht kun je deze ‘vrije’ tijd gebruiken om jezelf goed te ontdekken!